Premi Jaume Raventós


Convocatoria "cerrada"
Me interesa
Entidad convocante:
Societat Catalana d'Anestesiologia i Reanimació
Categoría:
Premios
Ámbito:
Nacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Cuantía:
1.800 €
Descripción:

Premiar a treballs originals de recerca, metaanàlisi, revisions, formació continuada, articles especials o tesis doctorals sobre Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, que hagi estat publicat (excepte en format resum) en revistes indexades pròpies de l'especialitat o afins (Medline, Pubmed, ISI, MD-consult, EMBASE), ja sigui en format paper o en format digital (Publicació Online), entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

El primer signat ha de ser soci de la Societat Catalana d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor (SCARTD) amb un mínim de dos anys d'antiguitat.

Splicitud

Es remetrà en forma anònima (eliminant del document qualsevol referència als autors i centre) en format pdf a la secretària de la SCARTD (Sra. Ariadna Clivillé - ariadnacliville@academia.cat).

S'adjuntarà, a part, un document amb les dades d'autoria (autors, revista de la publicació, numero de volum i pàgines; també constarà el Digital Object Identifier (DOI), hospital, mail i número de telèfon). Aquest full quedarà anonimitzat en l'Acadèmia de Ciències Mèdiques, custodiat a la Secretaria de la SCARTD.

Termini

En cas d'interès, contactar amb frecerca.convoctories(ELIMINAR)@sjd.es abans del 23 de juny de 2023.