XXX Convocatòria dels Premis a la Recerca 2021


Convocatoria "cerrada"
Entidad convocante:
IRSJD
Categoría:
Premios
Ámbito:
Nacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Cuantía:
1.500 € / 750 €
Descripción:

Els treballs que es presentin han d'haver estat exposats, editats o publicats durant l'any 2020 o bé estar en disposició de la documentació acreditativa d'haver estat acceptats en aquest període, no podent, en aquest cas, tornar a presentar-los a la convocatòria de l'any de la publicació.

Els treballs que es presentin han de versar sobre temes científics i socials.

Podrà optar a aquests premis qualsevol persona amb exercici professional a l'Hospital Sant Joan de Déu, individualment o en grup ( Serveis, Seccions, Unitats, etc... ) Cada autor podrà presentar un sol treball per cadascun dels diferents premis de l'any a que fem referència. En el cas que es presentessin treballs amb participació de col·laboradors d'altres Centres s'entén que es presenta al premi la persona del nostre Centre, en les condicions abans esmentades i sempre i quan consti en qualitat de primer signant o últim signant.

S'haurà d'omplir la sol·licitut indicant la persona o grup que es presenta al premi i a quina modalitat.

Splicitud

Les sol·licituts s'hauran d'enviar per correu electrònic a premisrecerca@sjdhospitalbarcelona.org , juntament amb la publicació o treball. Cal indicar en cada cas la publicació o l'esdeveniment on s'ha exposat.

La data límit per al lliurament dels treballs serà el dia 19 de febrer del 2021 a les 12h