Beca Lilly per a projectes de recerca en Artritis Reumatoide


Convocatoria "cerrada"
Entidad convocante:
Societat Catalana de Reumatologia
Categoría:
Projectes de recerca
Ámbito:
Nacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Cuantía:
6.000 €
Descripción:

Objectiu

Impulsar el desenvolupament i la investigació de la Reumatologia a Catalunya.

S’atorgarà la Beca al millor projecte original i inèdit, vinculat a aspectes clínics, epidemiològics o d’investigació bàsica en ARTRITIS REUMATOIDE.

Període

2 anys

Documentació

- Memòria del projecte

- Carta signada pel Cap del Servei o persona responsable, que es comprometi a dur a terme el treball premiat, encara que la Beca guanyadora no pugui ser realitzada fins al final pel sol·licitant.

- Currículum del sol·licitant (una còpia). Cal presentar el CV en un format de referència (i.e. FIS o AATRM del Departament de salut).

- Per la presentació de la memòria s’utilitzarà el format de la SCR específic per projectes de recerca.

Requisitos

Podran optar a aquesta Beca els membres de la Societat Catalana de Reumatologia, amb preferència pels residents que hagin acabat l'especialitat recentment.

L'investigador principal del projecte haurà de ser Reumatòleg o resident de Reumatologia. La resta de l'equip investigador haurà d'estar format per almenys un 50% d'especialistes en Reumatologia i si a l'equip hi ha menys de 5 components tots hauran de ser Reumatòlegs o residents de l'especialitat.

Un mateix investigador principal (IP) no podrà presentar més d'un projecte dins de la mateixa beca. En el cas que es doni aquesta situació, la junta de la SCR demanarà a l'IP que seleccioni quin dels treballs vol que sigui avaluat pels membres del jurat, sent desqualificats la resta de projectes presentats per aquest IP.

Un mateix IP només podrà presentar un sol projecte per a les diferents beques convocades per la SCR.

No es pot presentar el mateix projecte a beques diferents. Tampoc es podran presentar diferents parts d'un mateix projecte com a beques successives.

Splicitud

Enviar 2 còpies de la memòria del projecte en format electrònic (1 còpia amb el nom del sol·licitant i 1 còpia anònima però amb l'any de finalització de residència) i de tota la documentació presentada a la secretaria de la SCR Carolina Perez (email: perezgarcia.carolina@gmail.com) i a la secretaria tècnica de la SCR Elena Granell (email: egranell@grr.pcb.ub.es)

En cas d'interès, contacteu amb el Dpt. de Gestió de la Recerca abans del 08 de maig de 2020.