Premis de la SCB 2020


Convocatoria "cerrada"
Entidad convocante:
Societat Catalana de Biologia
Categoría:
Premios
Ámbito:
Nacional
Inicio:
Plazo interno:
Plazo real:
Descripción:

Objectiu

La Societat Catalana de Biologia convoca premis en diferents categories amb la finalitat de premiar els agents —persones o institucions— que més han contribuït al desenvolupament i la difusió de les ciències biològiques dins del territori de parla catalana durant el darrer any.

Premis

- Premi a la trajectòria professional: els candidats han de ser proposats per institucions científiques, acadèmiques, culturals, o bé per col·lectius de professionals relacionats amb les ciències biològiques. Els candidats han d’haver estat clarament relacionats amb el territori de parla catalana, bé sigui per naixement, formació o per haver desenvolupat una part significativa de la seva activitat professional en aquest territori.

- Premi a l'article científic: Els articles els ha de presentar el primer (co)autor o l’autor (co)sènior. El treball sencer o una part molt significativa d’aquest ha d’haver estat realitzat en el territori de parla catalana.

- Premi a la divulgació: L’autor o els autors d’obres divulgatives sobre ciències biològiques en premsa escrita, llibre, ràdio, televisió o Internet, en llengua catalana, durant l’any natural anterior a la data de publicació de la convocatòria.

- Premi al jove investigador: Qualsevol investigador que, un cop dipositada la tesi (abans dels trenta-cinc anys, aquests inclosos), hagi estat guardonat amb el premi extraordinari durant la convocatòria 2017-2018.

Dotació

- Premi a la trajectòria professional: El premi no té dotació econòmica. Es lliurarà una estàtua i un diploma acreditatiu.

- Premi a l'article científic: 2.000 € més diploma acreditatiu.

- Premi a la divulgació: 1.000 € més diploma acreditatiu.

- Premi al jove investigador: 500 € més diploma acreditatiu.

Documentació

- Premi a la trajectòria professional: Formulari de presentació més CV actualitzat.

- Premi a l'article científic: Formulari de presentació més còpia de l'article.

- Premi a la divulgació: Les propostes s’han de presentar emplenant el formulari:

- Premi al jove investigador: Formulari, text que expliqui, en una extensió màxima de cinc-centes paraules, en què consisteix la contribució i còpia de la tesi en format PDF

Splicitud

En cas d'interès, contacteu abans del 16 d'abril de 2020 amb el Departament de Gestió de la Recerca.

Per més informació:

https://scb.iec.cat/5a-edicio-dels-premis-de-la-scb-2020/