Beques FISP “Miquel Rutllant”


Announcement "open"
caduca en menys de 10 dies
I'm interested
Organization:
Fundació Investigació Sant Pau
Category:
Awards
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
100.000€
Description:

La Fundació d'Investigació per la Salut i el Progrés (FISP) convoca la 1a edició de les beques "FISP Miquel Rutllant" amb l'objectiu de contribuir al reforç i "l'acceleració" de projectes de recerca en Onco-hematologia basats en l'aplicació de solucions terapèutiques de Teràpies Avançades, de Medicina Personalitzada i Medicina de Precisió.

L'objecte d'aquesta convocatòria és l'atorgament de 2 ajuts per a la realització de projectes de recerca científica sobre les Teràpies Avançades i
Medicina Personalitzada i de Precisió pel Tractament de malalties oncohematològiques minoritàries o actualment sense solució terapèutica.

Aquestes beques tenen una dotació de 50.000€ bruts / any per un màxim de dos anys, en cas de renovació. 

Requirements

Les propostes sobre les quals se sol·liciti l'ajut hauran de complir els següents requisits:

Ser projectes d'investigació preclínica amb un grau de maduresa assimilables a TRL4-TRL5 (Technology Readiness Level) (d'ara endavant,
Propostes) sobre Malalties oncohematològiques minoritàries o que en aquest moment encara no tinguin solució terapèutica. A títol d'exemple:
LAM, Leucèmia o Limfoma no Hodgkin T, etc.

Projectes de recerca en estratègies terapèutiques basades en Teràpies Avançades i Medicina Personalitzada i de Precisió.

Projectes ja aprovats en convocatòries competitives públiques o privades que necessitin finançament addicional per millorar les seves possibilitats d'èxit.

 Podran sol·licitar l'ajut investigadors i grups emergents de recerca de centres públics i privats espanyols sense ànim de lucre, actuant en solitari o en col·laboració. Als efectes d'aquesta convocatòria, es consideraran emergents els grups de recerca liderats per investigadors de fins a 45 anys que posseeixin el títol de doctor o el d'una especialitat mèdica, que acreditin una trajectòria científica en progressió, avalada per indicadors científics reconeguts.

La sol·licitud es podrà presentar per l'investigador principal del grup o directament pel centre públic o privat al qual pertanyi el grup de recerca,
però el beneficiari final, qui percebrà l'ajut, serà el centre.

Request

Documentació a aportar:

- Memoria del projecte presentada per l’investigador principal o pel representant legal del centre.

- Presentar el CV de l’IP i de la resta de participants del projecte en format CVA, incloent el Journal impact factor i la posició a cada paper, així com el seu rol i contribucuó als projectes en que ha participat. 

- Presentar la informacio sobre el centre al qual pertany l’investigador. 

En cas d'interès, contactar amb frecerca.convocatories@sjd.es abans del 06/09/2024.