Ajuts per a projectes per a la promoció i la millora del benestar emocional i la salut mental en el sistema universitari i de recerca de Catalunya


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
AGAUR
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
20.000,00€
Description:

Concedir ajuts en règim de concurrència competitiva a les universitats; del sistema universitari de Catalunya i als centres de recerca CERCA de Catalunya per desenvolupar projectes per a la prevenció, sensibilització i promoció, detecció, acompanyament i suport del benestar emocional, i la salut mental entre la comunitat universitària i de recerca.

Si bé la convocatòria no exclou altres línies d'actuació, les línies prioritàries són les següents:


- Projectes orientats a la promoció, formació i sensibilització del benestar emocional i la salut mental dins l'entorn universitari i de recerca.
- Projectes per a la detecció, l'acompanyament i el suport a persones en situacions de malestar emocional i trastorns o malalties mentals dins l'entorn universitari i de recerca.
- Projectes d'orientació i abordatge de situacions de malestar emocional i trastorns o malalties mentals que afecten persones que formen part de la comunitat universitària i de recerca.

Es prioritzaran els projectes interuniversitaris i els de col·laboració amb grups i entitats de dins i fora del sistema català d'Universitats i Recerca, sempre que tinguin com a públic destinatari el conjunt del sistema universitari i de recerca (alumnat, PDI, PAS i membres de grups i centres de recerca)

L'import màxim dels ajuts pot ser de fins a 20.000,00€, i com a màxim el 70 % de la despesa elegible.

Requirements

En poden ser beneficiaris les universitats del sistema universitari de Catalunya i els centres de recerca CERCA de Catalunya.

Les fundacions i associacions, sense finalitat de lucre, vinculades a les universitats

Les entitats beneficiàries dels ajuts es comprometen a cofinançar en un 30% la quantitat atorgada i per al recurs pel qual s'ha atorgat l'ajut

El termini d'execució dels projectes és de 18 mesos

La persona responsable del projecte haurà d'estar vinculada a la institució beneficiària estatutàriament o contractualment durant, com a mínim, tot el període d'execució del projecte.

Request

Les sol·licituds s'han de presentar per via electrònica per mitjà de l'apartat «Tràmits Gencat» del web de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (http://web.gencat.cat/ca/tramits) 

Les persones han de signar les sol·licituds per mitjans telemàtics i s'han d'autenticar a través dels sistemes de signatura electrònica

Documentació a presentar: La sol·licitud consta d'un formulari general i dos documents annexos 

Els documents annexos que cal adjuntar són els següents:
Memòria completa i detallada del projecte, on cal detallar:
- Títol del treball
- La metodologia prevista
- Viabilitat
- Impacte i aplicabilitat
- Indicadors d'avaluació
- Planificació i pla de treball
- Pressupost total d'ingressos i despeses del projecte, amb indicació de les fonts o possibles fonts de finançament

En cas d' interés, contacteu amb el Dpt. de Promoció i Gestió de la Recerca abans del 20 de novembre de 2023.