Beca Formació a l'Estrnger


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
Societat Catalana de Digestologia
Category:
Mobilitat
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
Segons estada
Description:

Té com a objectiu immediat ajudar econòmicament a metges o investigadors contractats en hospitals, centres mèdics o instituts de recerca de Catalunya o Balears per adquirir noves habilitats en el camp assistencial, tecnològic i/o de recerca en l'àmbit de les malalties digestives en centres internacionals d'excel·lència.

Requirements

Metges especialistes o investigadors amb contracte vigent en hospitals, centres mèdics o instituts de recerca de Catalunya o Balears. En el cas d'instituts de recerca es valoraran també les sol·licituds de personal becari o contractat pre o postdoctoral.

Estar admès en un hospital, centre mèdic, universitat o centre de recerca d'excel·lència estranger durantun període de temps d'entre 3 i 12 mesos.

Ser soci de la Societat Catalana de Digestologia de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears, amb un any d'antiguitat, com a mínim, en el moment que es faci pública la convocatòria de l'ajut.

Dotació

S'atorgaran ajuts per a estades entre 3 i 12 mesos amb un màxim de dotació per candidat de 12.000 €/any. Si l'estada és més curta d'un any es pagarà la part proporcional al temps que es demani (per exemple, per 6 mesos: 6.000 €).

Request

Document de sol·licitud estandarditzat (Annex 1).

Dades personals: nom i cognoms, NIF, adreça postal, telèfon mòbil, i adreça electrònica. Dades professionals: posició, servei, i hospital, centre mèdic o institut de recerca. Ajut que sol·licita (Formació a l'estranger): centre o servei on es desenvoluparà l'estada, país i dates d'inici i final de l'estada. Títol de l'estudi/aprenentatge a realitzar

Currículum vitae normalitzat (en format tipus FIS o similar)

Títol acadèmic del candidat, fotocopiat o escanejat

Memòria del projecte/aprenentatge a realitzar

Acreditació per escrit de l'acceptació del sol·licitant per part de l'hospital, centre mèdic, universitat o centre de recerca estranger on es farà l'estada

Informe de la línia de recerca/àrea clínica a la qual està integrat el candidat, identificant l'aportació que implicarà la seva formació en el grup

Conformitat del centre on treballa el candidat, manifestant la voluntat que es reincorpori a l'esmentat centre un cop finalitzada l'estada. En el cas que el candidat tingui contracte, caldrà acreditació que es manté el lloc de treball i es dóna suport a la iniciativa.

En cas d’interès, contactar amb el Dpt. de Gestió i Promoció a la Recerca abans del 11 de maig de 2023.