Premis Societat Catalana de Biologia


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
Societat Catalana de Biologia
Category:
Awards
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
Segons modalitat
Description:

La Societat Catalana de Biologia convoca els següents premis:

  1. Premi SCB a la trajectòria professional Lenadre Cervera
  2. Premi SCB al millor article científic
  3. Premi SCB Jove Investigador/a
  4. Premi SCB Divulgació
Requirements

Premi SCB a la trajectòria professional Lenadre Cervera

Els candidats no es poden presentar a títol individual, sinó que han de ser proposats per institucions científiques, acadèmiques, culturals, o bé per col·lectius de professionals relacionats amb les ciències biològiques i en llengua catalana. Els candidats han d'haver estat clarament relacionats amb el territori de parla catalana bé sigui per naixement, formació o per haver desenvolupat una part significativa de la seva activitat professional en aquests territoris. No s'hi podran presentar les persones que siguin membres de l'IEC.

Premi SCB al millor article científic

Els articles els ha de presentar el primer (co)autor o l'autor (co)sènior. El treball sencer o una part molt significativa d'aquest ha d'haver estat realitzat en el territori de parla catalana.

Premi SCB Jove Investigador/a

Qualsevol investigador que, amb un màxim de 35 anys en el moment de dipositar la tesi, hagi estat guardonat amb el premi extraordinari de l'última convocatòria existent en el moment de la data de publicació del premi (2020-2021 per aquesta edició).

Premi SCB Divulgació

Persones o institucions que han publicat o difós una obra de divulgació d'algun tema de l'àmbit de les ciències biològiques -tant en premsa escrita, com en format de llibre, ràdio, televisió o Internet- en llengua catalana i durant l'any natural anterior a la data de publicació del premi (és a dir, des de l'1 de gener 2022 i fins al 31 de desembre de 2022).

Request

Premi SCB a la trajectòria professional Lenadre Cervera

Les propostes s'han de presentar utilitzant el formulari en què caldrà explicar els mèrits dels candidats i els motius pels quals se'ls proposa, en una extensió màxima de mil paraules. També cal enviar el currículum actualitzat del candidat en format lliure. Les propostes s'han de pujar en el propi formulari.

Premi SCB al millor article científic

Les propostes s'han de presentar utilitzant el formulari, i caldrà incloure una còpia de l'article científic en format PDF, així com la informació addicional que es consideri pertinent amb una extensió màxima de mil paraules.

També es requerirà un breu resum en català (incloent el títol de la comunicació), d'un màxim de 250 paraules, on s'expliqui l'impacte científic que ha tingut/tindrà la publicació en el seu camp d'especialització.

Premi SCB Jove Investigador/a

Les propostes s'han de presentar emplenant el formulari, i caldrà incloure un text que expliqui, en una extensió màxima de cinc-centes paraules i en llengua catalana, en què consisteix la contribució, així com un còpia de la tesi en format PDF. Les propostes s'han d'enviar a través del mateix formulari.

Premi SCB Divulgació

Les propostes s'han de presentar emplenant el formulari, i s'han d'enviar telemàticament. El material també es pot enviar per correu postal si es considera necessari.

En cas d’interès, contactar amb el Dpt. de Gestió i Promoció a la Recerca abans del 14 d’abril de 2023.