Ajudes per a la millora dels programes de vacunació infantil i els professionals del seu àmbit


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
Societat Catalana de Pediatria
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
6.000€
Description:

La SCP juntament amb Sanofi constitueixen l'objecte de la present convocar, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, 1 beca de 6.000 € per a projectes de recerca amb l'objectiu de millorar la immunització en els programes de la població infantil i els professionals que hi treballen.

L'objectiu principal d'aquesta convocatòria és la presentació de projectes d'investigació per part de professionals d'atenció primària per augmentar la cobertura de vacunes en la població infantil i/o la dels propis professionals.

Requirements

Un dels investigadors del projecte haurà de ser soci de la SCP amb una antiguitat de més d'un any i estar al corrent dels pagaments de la societat. En el cas de que durant el procés d'avaluació o execució del projecte aquest investigador no mantingui aquesta afiliació, el projecte de recerca s'entendrà com a desestimat, llevat que sigui substituït per un altre membre de la SCP.

Request

Cal fer arribar la sol·licitud en un formulari estandarditzat de recollida de dades i fet exprés publicat a la web de la Societat i de GdT, adreçat a scpediatria@academia.cat, adjuntant de tot el material que calgui acompanyar.

Es presentarà en format Word amb un màxim de 1.500 paraules. S'inclourà el títol, els autors/es, descripció del projecte, quin és el seu valor en originalitat i reproductibilitat, així com reflectir els àmbits a on es pot desenvolupar. Els autors estaran identificats únicament al primer full, amb el títol del treball, per permetre la seva avaluació a cegues.

La documentació d'ajudes a projectes d'investigació és la següent:

  • Sol·licitud d'ajuda, segons model normalitzat, signat per el /la IP i els col·laboradors
  • Memòria científica-tècnica del projecte d'investigació segons model normalitzat del projecte i ha de respectar el contingut, format i extensió indicats en aquesta convocatòria
  • Currículum normalitzat. Obligatòriament en format CVN del /la IP
  • Declaració responsable del/la IP d'altres beques d'investigació aplicades o concedides pel mateix projecte

En cas d’interès, contactar amb el Dpt. de Gestió i Promoció a la Recerca abans deel 26 d’octubre de 2022.