Ajuts per a la realització d'un màster oficial o programa de doctorat 2022


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
Associació Catalana de Diabetis
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
1.000€
Description:

Afavorir la formació continuada en diabetis o en la metodologia en biomedicina dels professionals en les fases inicials de la seva carrera.

S'atorgaran tres ajuts per realització d'un màster oficial, o bé ajut per la realització del doctorat relacionat amb la diabetis: un per infermeria, un per un professional de perfil clínic i un altre per un professional de perfil bàsic.

Requirements

Per infermeria: mínim 2 anys d'experiència treballant amb pacients amb diabetis.

Per professionals de perfil bàsic: menys de 10 anys des de la finalització del grau universitari.

Per professionals de perfil clínic (metge, nutricionista i/o fisioteràpia): menys de 5 anys des de la finalització de la residència o grau

Per a optar a l'ajut caldrà que el sol·licitant sigui soci de l'ACD amb una antiguitat mínima d'un any.

No formar part de la junta directiva de l'ACD.

Estar matriculat en un màster oficial (en diabetis o en metodologia en biomedicina), o bé estar matriculat en el programa de doctorat.

Request

El sol·licitant haurà d'enviar un correu electrònic a acdbequesiajuts@gmail.com indicant l'ajut que vol sol·licitar i adjuntant el seu Curriculum Vitae (tipus FIS abreviat).

S'haurà de presentar l'acreditació de la data d'obtenció del grau universitari o de finalització de la residència. Per infermeria caldrà presentar documentació que acrediti que actualment s'està treballant amb pacients amb diabetis, tipus carta de recomanació del supervisor/a o del cap de servei.

Es presentarà còpia de la inscripció i pagament del màster oficial. En aquells màsters de duració superior a 1 any, es podrà sol·licitar l'ajut per qualsevol dels anys del màster sempre que s'acrediti l'aprovació de les assignatures dels anys previs en el temps estipulat.

En cas de demanar l'ajut per la realització del doctorat, caldrà presentar la còpia de la inscripció i pagament de l'any del doctorat. A més, caldrà adjuntar el resum del projecte de doctorat que acrediti que està orientat a la diabetis.

En cas d’interès, contactar amb el Dpt. de Gestió i Promoció a la Recerca abans del 8 de desembre de 2022.