Beques de l'Acadèmia per estades de formació a l'estranger per a estudiants de Ciències de la Salut


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Salut de Catalunya i de Baleares
Category:
Mobilitat
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
500€
Description:

L’objectiu d’aquesta beca és promoure la pràctica clínica i de recerca entre els estudiants universitaris de Ciències de la Salut, donar l'oportunitat de conèixer diferents sistemes sanitaris i mètodes de pràctica clínica o recerca a l'estranger. Donar a conèixer el nostre sistema sanitari i, mètode de pràctica clínica i de recerca a nivell internacional. Donar reconeixement a la formació realitzada pels estudiants universitaris a l'estranger.

Requirements

El sol·licitant ha de ser soci de l'Acadèmia i de l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut amb una antiguitat mínima d'un any (el qual ha de ser anterior al termini final de presentació establert en aquestes bases i sense intermitències) i estar al corrent de pagament de les quotes de l'Acadèmia i de l'Associació. I haver completat el segon any dels estudis.

L'estada que podrà ser d'aprofundiment en l'àmbit clínic o una estada en un projecte de recerca, tindrà una durada mínima de 30 dies naturals, s'haurà d'haver realitzat durant l'any 2022, en un centre o institució de fora de l'Estat Espanyol, i caldrà que s'hagi finalitzat abans de la presentació de la sol·licitud.

Request

La presentació de les candidatures es farà enviant tota la documentació en format Word o PDF per correu electrònic a premis.academia(ELIMINAR)@academia.cat

Per optar a les candidatures s’haurà d’omplir el formulari de sol·licitud segons model, degudament signat manual o digitalment i, adjuntar els següents documents:

  • Fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant de la beca
  • Currículum vitae actualitzat del sol·licitant
  • Certificat oficial d'on s'hagi realitzat l'estada, avalant la participació del candidat (l'escanejat o fotocòpia ha de ser en color)

En cas d’interès, contactar amb el Dpt. de Gestió i Promoció de la Recerca abans del 25 de gener de 2023.