Ajuts per a estudis o projectes fora de Catalunya 2022


Announcement "closed"
I'm interested
Organization:
Fund. Universitària Agustí Pedró i Pons
Category:
Mobilitat
Scope:
National Research Networks
Start:
Internal deadline:
Official deadline:
Amount:
Segons durada de l'estada
Description:

Per dur a terme estades fora de la Comunitat Autònoma de Catalunya, preferentment a l'estranger, per a la realitzaciód'estudis de postgrau o treballs de recerca. 

Requirements

De l’estudiant

Els llicenciats o graduats de la Universitat de Barcelona per les facultats següents:Biologia, Ciències de la Terra, Educació per a estudis de Pedagogia, Farmàcia i Ciències de l'Alimentació, estudis de Farmàcia i Nutrició Dietètica, Filologia i Comunicació, per a estudis de Filologia, Filosofia, Física, Geografia i Història, Matemàtiques i Informàtica, Medicina i Ciències de la Salut, per a estudis de Medicina, Ciències Biomèdiques (inclou ensenyaments realitzats a la Facultat de Biologia) i Enginyeria Biomèdica, Psicologia i Química. Els graduats pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Els graduats superiors pelConservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

L'edat màxima per sol·licitar l'ajut és de 35 anys

De l’estada

El període de començament de les estades podrà estar comprés entre l'1 de setembre de 2022 i el 31 d'agost de 2023

Les estades es podran iniciar abans de la resolució d'atorgament de la convocatòria, que es decidirà en Junta de Patronat que es durà a terme al segon semestre de l'any.

Per estada s'entén el període que transcorre des de la data d'incorporació efectiva a la universitat o al centre de destinació fins a la data de finalització efectiva d'aquesta incorporació. Només es tindran en compte els dies d'estada al centre desenvolupant l'estudi o projecte per al còmput de l'ajut.

Els ajuts són compatibles amb altres ajuts, beques o feines remunerades. Les persones beneficiàries estan obligades a comunicar a la Fundació altres beques, ajuts i/o subvencions concedides, així com qualsevol alteració produïda en les ja comunicades en la sol·licitud.

Request

La sol·licitud l'ha de presentar la persona interessada per via electrònica per mitjà de l'apartat "Zona usuaris" del web de la Fundació Universitària Agustí Pedro Ponsi seguint les instruccions que s'hi preveuen, donant-se primerament d'alta coma usuari/a.

  • Formulari de sol·licitud (s'omple un cop havent-se donat d'alta com a usuari mitjançant la pàgina web de la Fundació
  • Currículum vitae de l’aspirant, adjuntant còpies dels certificats que avalin cadascun dels mèrits exposats (beques, idiomes, premis, etc.)
  • Expedient acadèmic original o bé la fotocòpia compulsada pel centre del qual prové l'aspirant. En aquest document han de figurar-hi detalladament els cursos realitzats i les qualificacions obtingudes amb la mitjana ponderada
  • Acreditació del coneixement de la llegua del país on se sol·licita l'estada, o d'un idioma que el faculti per a la realització amb aprofitament dels estudis a realitzar
  • Memòria del projecte a desenvolupar, on s'especifiquin els objectius, material, mètode i hipòtesis de treball, què es preveu fer durant l'estada i temps d'estada
  • Carta original d’acceptació del centre de destí
  • Informe del directordel projecte motiu de l'ajut
  • 1 fotografia de format carnet
  • Fotocòpia del document nacional d'identitat

En cas d’interès, contactar amb el Dpt. de Gestió i Promoció a la Recerca abans del 31 d’octubre de 2022.